lauantai 27. joulukuuta 2014

Pian se vuosi taas vaihtuu..


Kyllon kuulkaa vuosi menny rytinällä, ei voi kyllä muuta ny sanua :D Syksy on ollu sellaastaki menua josta voitte lukea täältä matkani ensihoitajaksi-blogista. Nyt on joululomaa ollu viikon verran ja son sitte kulunu töissä sekä joulua tehrässä/viettäessä. Töitä on vielä muutama päivä ja sitten kerkiää muutaman päivän vaan olla möllöttää :)

Vilja on nyt kahden muun hevosen seurassa, vanhalla tutulla tallilla. Kuria laumassa pitää vanhempi suomenhevostamma ja leikkikaverina on sitten Jyrki-heppanen. Viljalla on siis hyvät oltavat sielä.
Paljoa en oo ratsastellut nytte, muutaman kerran ollaan kokeeltu nyt sidepulleja. Tykkäsin tosi kovasti niistä sekä tuntui Viljaki tykkäävän. Jokseenki koko hevonen oli rennompi ja suulla vekslaaminen loppui lähes kokonaan, kyllähän niillä saa jonkun kerran harjootella etä sujuu oikeen hyvin mutta yllttävän nopiaa Vilja on ymmärtäny mistä on kyse. Tykkään sidepulleista myös senkin takia että niillä saa tehtyä yhden ohjan pysähdyksen jos tarve vaatii, hackamoreilla ei käsittääkseni pysty. Nekin tosiaan hommasin mutta en oo vielä kokeillut..


Kaisa on käyny muutaman kerran Viljaa ratsastamassa.

Kerkisin nappaasta muutaman kuvankin yksi pvä, laitan tänne loppuun sitten niitäki. Toivottavasti kerkiääsin napsia enemmänkin lomapäivinä, nyt ku saatiin tuota luntakin maahan. Jouruin tilaalla uuret hokit Viljan bootseihin kun yllättäen hukkasin edelliset, toivottavasti ne kerkiää tulla mahdollisimman pian niin päästään maastoilemaan :)

Hyvää loppuvuotta teille lukijoolle, ens vuonna sitte taas jatketaan kirjoottelua :)... ELÄMÄNI HEVOONEN ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti